Hvordan ser man ud, i ugen lige efter en øjenlågsoperation?

juni 13, 2024

 

Når man overvejer en øjenlågsoperation, er det klart at man tænker rigtig meget over hvordan man ser ud lige efter, og det er noget som vores patienter spørger tit ind til det. Selvom man skal huske på at det kan være meget forskelligt fra person til person, er det stadig rart at have noget at forholde sig til og i det mindst have en idé om hvordan gennemsnittet ser ud.

Her er vi så heldig at YouTuber Sanne fra SanneVilleFamily har, i samarbejde med os, lavet en video serie for Sanne’s Hyggehjørne, hvor hun deler hendes oplevelser med at få opereret sine øjenlåg hos vores kirurg Niels Rath. I den første video kan man kigge med til forundersøgelsen, i den næste er man inviteret med til selve operationen i vores klinik i Glostrup, og her i den tredje video, deler hun netop hendes personlig forløb efter operationen.

Igennem de billeder hun har taget, viser hun udviklingen de første fem dage, som giver en fantastisk og ærlig kig på hvordan hævelse de blå mærker kan se ud. Der er ingen tvivl om at Sanne har haft en meget fredeligt og fint helings process, som er en super god indikator for hvad man kan forvente hvis man heler som gennemsnittet.

Dog er der ikke noget at bekymre sig for hvis man er noget mere hævet og blå, da det betyder hverken at man heler dårligere, eller at man ikke kan forvente de samme fine resultater som andre der ikke har haft lige så mange tegn på operation i de første par uger efter. Der er også hjælp at hente hvis man har fået mange blå mærker og som måske også hænger lidt ved i længere tid (Maks 2-3 uger). Det kan særligt kan være tilfældet med en operation på nedre øjenlåg (også kaldes poser under øjende). Heldigvis, efter din tråde er fjernet, kan man bruge specielt makeup og følge vores vejleding om hvordan man dækker blå mærker, vi har også fundet de rigtige produkter til dig. Heldigvis har langt de fleste ikke brug for meget mere end at sæt et par sol briller på nå de skal ud af huset de første få dage.

I dette video fortæller Sanne også lidt om hvordan hun har haft det lige efter operationen, og hvad hun forventer fremover i processen.

Se videoen her.

Relaterede indlæg

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Gratis operation af øvre øjenlåg betalt af sygesikringen kan foretages, når der er højst 3 millimeter fra undersiden af øjenlågshuden til midten af pupillen. Herudover skal du have nogle subjektive gener. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos...

SMERTEFRI BEDØVELSE

SMERTEFRI BEDØVELSE

Hos os gør en øjenlågsoperation ikke ondt. Som én af de eneste klinikker i Danmark bruger vi en speciel lokalbedøvelse, som gør at anlæggelsen af bedøvelsen er helt smertefri hos næsten alle patienter. Bedøvelsen er ufarlig og virker ligeså godt som almindelig...

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

+(45) 52 12 12 12

[email protected]