OPERATIONEN – Her kan du se hvad der sker.

maj 31, 2024

 

Vi har haft fornøjelsen af at have et samarbejde med YouTuber Sanne fra SanneVilleFamily, som har dokumenteret hendes rejse med at få lavet en øvre øjenlågsoperation hos vores kirurg Niels Rath.

Den første video handlede om forundersøgelsen se blogindlæg her og her i video nummer 2 i serien som hun har lavet, kan man se med når hun kommer til operation i Glostrup. Sanne fortæller om hvordan hun oplever det både før, under og efter operationen.

Videoen viser præcist hvad man kan forvente der vil ske ved en øjenlågsoperation hos Center for Øjenlågskirurgi.

Vi er meget glade for at Sanne har gjort det muligt for andre patienter at se forløbet fra en patients perspektiv, før de booker en forundersøgelse hos os. De fleste synes at det er en fordel at man kan forstille sig det hele på forhånd, særligt hvis man er lidt nervøs.

Se hele videon her

Relaterede indlæg

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Gratis operation af øvre øjenlåg betalt af sygesikringen kan foretages, når der er højst 3 millimeter fra undersiden af øjenlågshuden til midten af pupillen. Herudover skal du have nogle subjektive gener. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos...

SMERTEFRI BEDØVELSE

SMERTEFRI BEDØVELSE

Hos os gør en øjenlågsoperation ikke ondt. Som én af de eneste klinikker i Danmark bruger vi en speciel lokalbedøvelse, som gør at anlæggelsen af bedøvelsen er helt smertefri hos næsten alle patienter. Bedøvelsen er ufarlig og virker ligeså godt som almindelig...

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

+(45) 52 12 12 12

[email protected]