SMERTEFRI BEDØVELSE

oktober 11, 2023

Hos os gør en øjenlågsoperation ikke ondt. Som én af de eneste klinikker i Danmark bruger vi en speciel lokalbedøvelse, som gør at anlæggelsen af bedøvelsen er helt smertefri hos næsten alle patienter. Bedøvelsen er ufarlig og virker ligeså godt som almindelig lokalbedøvelse. Andre lokalbedøvelser gør ofte temmelig ondt, særligt på følsomme steder som omkring øjnene.

Grunden til at andre ikke bruger denne bedøvelse er blandt andet at den er kostbar og kræver erfaring at bruge. Vi synes det er ”besværet værd”, når nu vores patienter dermed slipper for at være bekymrede for smerter ved lokalbedøvelsen. Bedøvelsesformen er oprindeligt udviklet af anæstesilæger på St. Erik Eye Hospital i Stockholm, som er eet af de mest anerkendte øjenhospitaler i Europa, og sidenhen har danske anæstesilæger efterprøvet og anerkendt den.

Relaterede indlæg

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Gratis operation af øvre øjenlåg betalt af sygesikringen kan foretages, når der er højst 3 millimeter fra undersiden af øjenlågshuden til midten af pupillen. Herudover skal du have nogle subjektive gener. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos...

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

Hvorfor får man poser under øjnene?

Hvorfor får man poser under øjnene?

Nogle får det som følge af genetik, andre får det med alderen, fordi huden bliver mindre stram og fedtet fra øjenhulen søger frem under øjenlågshuden. For de fleste er poserne ikke et problem, andet end rent kosmetisk.

+(45) 52 12 12 12

[email protected]