Fordelene ved en ptose operation

maj 24, 2023

Øjet er en meget kompleks organ, som tillader os at se og opleve verden i farver, nuancer og toner. Hvis der er det mindste med synet, bliver det svært at bedømme afstande, svært at koncentrere sig, og svært at leve et normalt liv. Derfor kan den mindste smule afslapning i åbne- lukkemusklen i øjet give store problemer.

Det behøver ikke være ret meget, for at det er et problem for den, som skal leve med det. Selvfølgelig har det også en indvirkning på den måde personen ser ud på, men først og fremmest er problemet, at hængende øjenlåg, eller ptose som det kaldes på fagsprog, irriterer og er i vejen. Operationen for ptose efterlader dig uden ar, med et helt nyt udseende og med bedre udsyn. Her er et par gode grunde mere, hvis du stadig ikke er overbevist.

  1. Da operationen er forholdsvist lille, er der ikke den store risiko for, at der efterlades ar eller synlige tegn på, at der er blevet opereret.
  2. Denne øjenlågsoperation kan kombineres med andre operationer, hvis du har andet i øjenområdet, du ønsker ordnet, både funktionelt og kosmetisk.
  3. Fra operationens start til såret er helet tager processen kun nogle uger, plus den uge efter operationen hvor suturerne stadig sidder.
  4. Efter operationen vil du se mere frisk ud, og selvom den er tiltænkt det rent funktionelle, så er der for langt de fleste en stor kosmetisk gevinst.
  5. Operationen holder minimum 10 år, og ofte resten af patientens liv.
  6. Risikoen ved operationen er minimal. Infektion efterfølgende er meget sjælden.
  7. Mange andre operationer er forbundet med efterfølgende gener, men denne operation er meget lille og nænsom, så du burde være i stand til at arbejde som normalt efter få dage, ofte allerede dagen efter operationen.

 

Relaterede indlæg

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Gratis operation af øvre øjenlåg betalt af sygesikringen kan foretages, når der er højst 3 millimeter fra undersiden af øjenlågshuden til midten af pupillen. Herudover skal du have nogle subjektive gener. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos...

SMERTEFRI BEDØVELSE

SMERTEFRI BEDØVELSE

Hos os gør en øjenlågsoperation ikke ondt. Som én af de eneste klinikker i Danmark bruger vi en speciel lokalbedøvelse, som gør at anlæggelsen af bedøvelsen er helt smertefri hos næsten alle patienter. Bedøvelsen er ufarlig og virker ligeså godt som almindelig...

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

+(45) 52 12 12 12

[email protected]