Fordelene ved en ptose operation

maj 24, 2023

Øjet er en meget kompleks organ, som tillader os at se og opleve verden i farver, nuancer og toner. Hvis der er det mindste med synet, bliver det svært at bedømme afstande, svært at koncentrere sig, og svært at leve et normalt liv. Derfor kan den mindste smule afslapning i åbne- lukkemusklen i øjet give store problemer.

Det behøver ikke være ret meget, for at det er et problem for den, som skal leve med det. Selvfølgelig har det også en indvirkning på den måde personen ser ud på, men først og fremmest er problemet, at hængende øjenlåg, eller ptose som det kaldes på fagsprog, irriterer og er i vejen. Operationen for ptose efterlader dig uden ar, med et helt nyt udseende og med bedre udsyn. Her er et par gode grunde mere, hvis du stadig ikke er overbevist.

  1. Da operationen er forholdsvist lille, er der ikke den store risiko for, at der efterlades ar eller synlige tegn på, at der er blevet opereret.
  2. Denne øjenlågsoperation kan kombineres med andre operationer, hvis du har andet i øjenområdet, du ønsker ordnet, både funktionelt og kosmetisk.
  3. Fra operationens start til såret er helet tager processen kun nogle uger, plus den uge efter operationen hvor suturerne stadig sidder.
  4. Hos os koster operationen kun 6.500,- pr øjenlåg.
  5. Efter operationen vil du se mere frisk ud, og selvom den er tiltænkt det rent funktionelle, så er der for langt de fleste en stor kosmetisk gevinst.
  6. Operationen holder minimum 10 år, og ofte resten af patientens liv.
  7. Risikoen ved operationen er minimal. Infektion efterfølgende er meget sjælden.
  8. Mange andre operationer er forbundet med efterfølgende gener, men denne operation er meget lille og nænsom, så du burde være i stand til at arbejde som normalt efter få dage, ofte allerede dagen efter operationen.

 

Relaterede indlæg

Hvorfor får man poser under øjnene?

Hvorfor får man poser under øjnene?

ogle får det som følge af genetik, andre får det med alderen, fordi huden bliver mindre stram og fedtet fra øjenhulen søger frem under øjenlågshuden. For de fleste er poserne ikke et problem, andet end rent kosmetisk.

Hvornår er der tale om funktionel eller kosmetisk kirurgi

Hvornår er der tale om funktionel eller kosmetisk kirurgi

Operationer i ansigtet er ofte kædet sammen med opstramning, løft og kosmetisk forbedring af ens udseende. Kosmetisk kirurgi bliver brugt til at få folk til at se yngre ud og ordne diverse aspekter, der måtte være blevet påvirket af tyngdekræften over årene.

Gode tanker at gøre sig inden en operation

Gode tanker at gøre sig inden en operation

Når man kigger på før- og efterbilleder af operationer, er det særlig svært at se den lange proces, der ligger til grund for de fantastiske resultater. Inden man beslutter sig for at gå efter en operation, er der et par aspekter man bør overveje, et par tanker, man bør gøre sig og et par spørgsmål, man bør stille sig selv.

+(45) 52 12 12 12

[email protected]