Forundersøgelse – her kan du se hvad der sker.

september 18, 2023

 

Vi har fornyligt haft fornøjelsen af at have et samarbejde med YouTuber Sanne fra SanneVilleFamily, som har dokumenteret hendes rejse med at få lavet en øvre øjenlågsoperation hos vores kirurg Niels Rath.

I den første video hun har lavet for Sanne’s Hyggehjørne kan man se med når hun kommer til forundersøgelse i Glostrup. Sanne fortæller lidt om hendes overvejelser omkring at få fortaget en øjenlågsoperation, og vi følger hende i dette første besøg i klinikken.

Videoen giver både en ide om hvad man kan forvente vil ske til en forundersøgelse, og så hører man også øjenlæge Niels Rath fortælle lidt om øjenlågsoperationer. Han forklarer hvad de forskellige årsager til tunge øjenlåg kan være, samt hvad der vil ske på operationsdagen.

Vi er meget glade for at Sanne har gjort det muligt for andre patienter til at se forløbet fra en patients perspektiv, før de booker en forundersøgelse hos os. De fleste synes at det er en fordel, særligt hvis man er lidt nervøs, at man kan forstille sig det hele på forhånd.

Se hele videoen her.

Relaterede indlæg

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

Hvorfor får man poser under øjnene?

Hvorfor får man poser under øjnene?

Nogle får det som følge af genetik, andre får det med alderen, fordi huden bliver mindre stram og fedtet fra øjenhulen søger frem under øjenlågshuden. For de fleste er poserne ikke et problem, andet end rent kosmetisk.

Hvornår er der tale om funktionel eller kosmetisk kirurgi

Hvornår er der tale om funktionel eller kosmetisk kirurgi

Operationer i ansigtet er ofte kædet sammen med opstramning, løft og kosmetisk forbedring af ens udseende. Kosmetisk kirurgi bliver brugt til at få folk til at se yngre ud og ordne diverse aspekter, der måtte være blevet påvirket af tyngdekræften over årene.

+(45) 52 12 12 12

[email protected]