Forundersøgelse – her kan du se hvad der sker.

september 18, 2023

 

Vi har fornyligt haft fornøjelsen af at have et samarbejde med YouTuber Sanne fra SanneVilleFamily, som har dokumenteret hendes rejse med at få lavet en øvre øjenlågsoperation hos vores kirurg Niels Rath.

I den første video hun har lavet for Sanne’s Hyggehjørne kan man se med når hun kommer til forundersøgelse i Glostrup. Sanne fortæller lidt om hendes overvejelser omkring at få fortaget en øjenlågsoperation, og vi følger hende i dette første besøg i klinikken.

Videoen giver både en ide om hvad man kan forvente vil ske til en forundersøgelse, og så hører man også øjenlæge Niels Rath fortælle lidt om øjenlågsoperationer. Han forklarer hvad de forskellige årsager til tunge øjenlåg kan være, samt hvad der vil ske på operationsdagen.

Vi er meget glade for at Sanne har gjort det muligt for andre patienter til at se forløbet fra en patients perspektiv, før de booker en forundersøgelse hos os. De fleste synes at det er en fordel, særligt hvis man er lidt nervøs, at man kan forstille sig det hele på forhånd.

Se hele videoen her.

Relaterede indlæg

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Gratis operation af øvre øjenlåg betalt af sygesikringen kan foretages, når der er højst 3 millimeter fra undersiden af øjenlågshuden til midten af pupillen. Herudover skal du have nogle subjektive gener. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos...

SMERTEFRI BEDØVELSE

SMERTEFRI BEDØVELSE

Hos os gør en øjenlågsoperation ikke ondt. Som én af de eneste klinikker i Danmark bruger vi en speciel lokalbedøvelse, som gør at anlæggelsen af bedøvelsen er helt smertefri hos næsten alle patienter. Bedøvelsen er ufarlig og virker ligeså godt som almindelig...

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

+(45) 52 12 12 12

[email protected]