Gode tanker at gøre sig inden en operation

maj 24, 2023

Når man kigger på før- og efterbilleder af øjenoperationer, er det særlig svært at se den lange proces, der ligger til grund for de fantastiske resultater. Inden man beslutter sig for at gå efter en operation, er der et par aspekter man bør overveje, et par tanker, man bør gøre sig og et par spørgsmål, man bør stille sig selv.

Når operationen er overstået skal kroppen arbejde og den bedste måde den kan gøre det på, er hvis du er sund. Vil du have en større operation kan det være du skal undlade at ryge før og efter operationen, det kan være du skal tage fri og stresse af, og så videre. Har du ikke tid til det, eller er det for meget at forlange, er det vigtigt du overvejer at få en mindre operation, eller spørge øjenlågskirurgen hvad der er bedst i din situation. Det er selvfølgelig vigtigt at alting går godt så du kan have det godt og se fantastisk ud når det hele er overstået.

Overvej hvor meget du har behov for at få lavet, og hvad der vil give dig det bedste resultat. Lyt til kirurgen – det kan være du slet ikke skal have den behandling du troede du skulle. Et møde med en kirurg er det første skridt hen imod en operation, der måske kan ændre dit liv.

 

Relaterede indlæg

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Gratis operation af øvre øjenlåg betalt af sygesikringen kan foretages, når der er højst 3 millimeter fra undersiden af øjenlågshuden til midten af pupillen. Herudover skal du have nogle subjektive gener. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos...

SMERTEFRI BEDØVELSE

SMERTEFRI BEDØVELSE

Hos os gør en øjenlågsoperation ikke ondt. Som én af de eneste klinikker i Danmark bruger vi en speciel lokalbedøvelse, som gør at anlæggelsen af bedøvelsen er helt smertefri hos næsten alle patienter. Bedøvelsen er ufarlig og virker ligeså godt som almindelig...

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

+(45) 52 12 12 12

[email protected]