Nye Satellit Klinikker

februar 24, 2023

Fra marts 2023 bliver Center for Øjenlågskirurgi udvidet, så vi også kan tilbyde operationer i Hellerup og Charlottenlund på samme høje niveau som i Glostrup.

En tid til en forundersøgelsen med henblik på operation på en af vores satellit klinikker skal også bookes ved at udfylde vores kontakt formular eller ring til 52 121212.

Forundersøgelsen er typisk online med kirurgen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i de nye rammer.

Relaterede indlæg

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Privat versus offentligt betalt øjenlågsoperation

Gratis operation af øvre øjenlåg betalt af sygesikringen kan foretages, når der er højst 3 millimeter fra undersiden af øjenlågshuden til midten af pupillen. Herudover skal du have nogle subjektive gener. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos...

SMERTEFRI BEDØVELSE

SMERTEFRI BEDØVELSE

Hos os gør en øjenlågsoperation ikke ondt. Som én af de eneste klinikker i Danmark bruger vi en speciel lokalbedøvelse, som gør at anlæggelsen af bedøvelsen er helt smertefri hos næsten alle patienter. Bedøvelsen er ufarlig og virker ligeså godt som almindelig...

Kongres på Hawaii

Kongres på Hawaii

I januar i år rejste vi helt til Hawaii for at deltage i den meget anderkendte kongres "Hawaiian Eye 2023", hvor nogen af verdens dygtigste øjenkirurger samles een gang om året. Vi deltog blandt andet i foredrag og sessions omkring avanceret øjenlågskirurgi,...

+(45) 52 12 12 12

[email protected]